Ez a szolgáltatás jelenleg szünetel!

KÖZÉRZETJAVÍTÓ KEZELÉSEK: MASSZÁZSOK

Akupresszúrás hát masszázs- masszázs széken

Frissítő és energetikai masszázs fej-nyak-váll-hát-karok speciális kezelése, akupreszúrával,mobilizációval, kimozgatásokkal.
Hátmasszázs idő tartama: kb.20 ill.30 perc

Frissítő talpmasszázs:

A talp reflexzónáinak frissítő masszázsa,amely során a zónákhoz tartozó szervek energiaellátása fokozódik.A masszázs hozzásegíti a szervezetet az öngyógyításhoz és a méregtelenítéshez. időtartama: 20-30 perc

Frissítő,kondicionáló olajos masszázs

A masszázs célja az izmok élénkítése,tonizálása,a vérkeringés fokozása és az izmok fellazítása.Javasolt keveset mozgó egyéneknek ill. a kimerült,megfáradt izmok regenerálódásához. időtartam: kb.60 perc

Relaxáló,frissítő, aromaterápiás masszázs

A frissítő, relaxáló masszázs során ellazulnak a feszült, görcsös izmok, oldódnak az izomcsomók, javul az agy vérellátása. A speciális fogásokkal történő masszázzsal átdolgozzuk és kilazítjuk az izmokat, melyek segítenek a fájdalmak enyhítésében. Fokozza a vérkeringést, enyhíti az álmatlanságot, felgyorsítja a sérülések utáni felgyógyulást, javítja az emésztést, elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatásait. A simító, pumpáló mozdulatok hatására gyorsul a pangó nyirok elfolyása. A frissítő, relaxáló testmasszázst a kívánt állapot elérésez választott illóolajok használatával fokozhatjuk. Ezek hatására intenzívebbé válik a masszázs relaxáló, energetizáló, vitalizáló ereje. Az aromák a bőrön, orron, tüdőn át is hatnak, elősegítve a természetes gyógyulási folyamatot.

Néhány illóolaj hatása:

- levendula: nyugtató, fájdalomcsillapító, ellazít
- fahéj: közérzet javító, lelki feszültség oldó, izommerevség ellen
- citrusfélék: fertőtlenít, növeli az ellenálló képességet, salaktalanít, élénkít
- eukaliptusz: fertőtlenít, tisztítja a légutakat, frissíti a gondolkodást
- rozmaring: izomfájdalomra, reuma, kimerültség ellen, tisztítja a légutakat, élénkít

A kezelés ajánlott:

- izomzat átmozgatására, kilazításásra
- izomcsomók oldására
- a vér- és nyirokkeringés fokozására, méregtelenítésre
- immunerősítésre,
- élénkít és relaxál
- csökkenti a stresszt

Masszázsok nem ajánlottak az alábbiakban:

- heveny gyulladások, láz esetén
- bőrfertőzések, gyulladások, bőrviszketés esetén
- csont és izomsérülések esetén
- heveny ízületi gyulladásoknál
- fokozott vérzékenység esetén
- vénák gyulladása, mélyvénás trombózis esetén, szívbetegség esetén
- epilepszia, skizofrénia
- pacemakeres beteg esetén
- TBC
- rosszindulatú daganatok utolsó stádiumában
-súlyos csontritkulás esetén
kezelés időtartama: 60 perc

Frissítő,olajos hátmasszázs

Hát ,nyak,kar,kéz frissítő masszírozása,kimozgatásokkal
kezelés időtartama: 30 perc

Energia massszázs,akupresszúrával

A kezelés tartalmazza: aurasímítást,csakrák tisztítását,energiával történő feltöltését, arc,fej,nyak,karok,kéz,hát ,lábak „száraz „speciális átmasszírozását, kimozgatását,akupresszúrázást. A kezelés során a szervezet feltöltődik energiával, az öngyógyító folyamatok beindulnak.
kezelés időtartama: kb.60 perc

Gyógyító energia kezelés

A Reiki kezelés során az energiatest megtísztítása történik a környezeti ártalmaktól pl.városi élet, elektroszmog.,stressz...(aurasimítás, csakratisztítás és energiával történő feltöltése) A kezelés segít a fáradtság leküzdésében az öngyógyító folyamatok beindításában mind fizikai és szellemi és lelki szinten.
kezelés időtartama: kb. 60 perc

Elektrolízes méregtelenítő lábfürdő

Akezelés során a szervezet megtísztul a hónapok, évek alatt lerakódott méreganyagoktól(salakanyagoktól,vegyianygoktól…stb.) csak kúraszerüen érdemes alkalmazni,talpmasszázzsal a leghatékonyabb
Kezelés időtartama:30 perc

Kombinált kezelés: méregtelenítés+ talpmasszázs

kezés időtartama: 60 perc

Mágneses-biorezonanciás kezelések

XXI.sz.gyógymódja,mágneses-biorezonanciás-frekvencia gyógyászat Az általános közérzetjavító programmal/wellness/a szervezet sejtjeinek rezgésszáma felerösödik,így energikusabbá,egészségesebbé vállunk! Gyenge immunitás esetén: az immunerősítő programmal erősíthetjük fel szervezetünket.Stresszoldásban is kiváló az izomlazító,relaxáló program.Amennyiben egészségi problémánk van: a kezelések során a beteg sejtek,szervek rezgésszámának az egészséges állapotba történő visszaállítása történik,így az öngyógyító folyamatok serkentését ösztönzik,a különféle terápiás programokkal történő kezelések, pl.izületi-gerinc-és reumatikus fájdalmakra, migrénre..vagy, allergiára, depresszióra, érelmeszesedésre..és számos más problémákra is alkalmazható.
kezelés időtartama: 30-60