Babfasírt zöldsalátával

hozzávalók:

•fasírthoz: vörös bab (konzerv is lehet)-zabkorpa,-kókuszzsír,-fokhagyma,-himalája só
•salátához:(tetszés szerint) sárgarépa, salátakeverék, lilahagyma, olivabogyó, szezánmag,
•öntethez: mustár, olivaolaj, fokhagyma, méz, reszelt gyömbér, kakukkfű, bazsalikom, oregano, himalája só
elkészítés: a babot megfőzzük,vagy a konzervbabot tálban összemixeljük,sűrítjük, zabkorpával, ízesítjük, kókuszzsírban kisütjük,a saláta ágyon tálaljuk.

Igazán jó vegetáriánus étel, glutén, laktóz és cukormentes,magas fehérje ,vitamin és ásványanyag tartalommal,lassan felszívódó szénhidráttal,alacsony energia értékkel,fogyókúrához ideális,ebédre és vacsorára is javasolható. Elkészítési idő: kb. 15 perc (konzervbabból).