• Maár Györgyi
 • okl. sportszervervező (TF)
  okl. aerobik edző (TF)
  személyi edző (IWI-TFTI)
  gyermek aerobik oktató
  sí s. edző, lovas s. edző
  Pilates oktató
  Callanetics oktató
  rehabilitációs oktató
  természetgyógyász
  alternatív mozgás-masszázsterapeuta
  DO-IN oktató (Nemzetközi Shiatsu Iskola)
  életmód és táplálkozástanácsadó
  Fitoterapeuta

  Egyéb tanusítványaim:
  Funkcionális Táplálkozás Mesterkonyha kurzus
  Arcdiagnosztika/Schüssler féle
  Frissítő masszázs
  Frissítő talpmasszázs
  Reiki I.(R.A.I.)

Fitnessz misszióm

A fittség, a testi-lelki egyensúly megteremtését jelenti. A fitnesz az életforma, mely jelentősen hozzájárul az egészséges életmód kialakításához, és egészségünk megőrzéséhez. Megtartásával egy magasabb szintű életminőséget élhetünk.

A rendszeres örömteli mozgásforma megválasztásával szervezetünk újraépítésében ”felüdülésében” (rekreációjában) is részt vállalunk, az edzés fiziológiai hatásán túl.. Amennyiben sikerül ezt az életformát kialakítani és megtartani, megtapasztalhatjuk, hogy személyiségünk is jelentős változáson megy át: kitartóbbá, stressz tűrőbbé, toleránsabbá, nyugodtabbá, életvidámabbá vállunk és az önmegvalósításunkhoz is nagyobb lelkierőt merítünk, napjaink kihívásait könnyebben teljesítjük.. Természetesen az egészséges életmód betartásával a betegségmegelőzéséhez, az egészségünk megőrzéséhez is jelentősen hozzájárulunk! Érdemes kipróbálni: legalább 3 hónapig!!

Saját tapasztalatom alapján követem elveimet és e terület iránt elhívatottságot érzek oly mértékben, hogy szükségesnek tartom másokkal is megosztani, átadni pozitív ismereteimet, szakmai tudásomat, de a legfontosabb: elfogadtatni minél több embertársunkkal, hogy felismerjék a szükségét az egészséges életmódnak és mi „elhívatottak” nyújtsunk segítséget az elsajátításához!

A rendszeres mozgáson túl, fontosnak tartom az egészséges táplálkozást, –a belső lelki egyensúly megteremtését./ relaxációs, meditációs technikákkal/, lehetőség szerint a káros környezeti hatások kikerülését, pozitív gondolkodásmód kialakítását. Több mint 20 éve szolgálom már az „ügyet”. Ezt tükrözik eddigi sporttal kapcsolatos tevékenységeim is (dióhéjban): sportprogramok, egészségnapok, tanfolyamok, fitnesz órák, rekreációs sportklubok, tanácsadások, táborok stb. vezetése, szervezése, különféle sportágakban a lakossági szabadidősport területén, az óvodás korosztálytól- a nyugdíjasokig. Büszke vagyok rá, hogy az elmúlt időszakban több tízezer embert sikerült megmozgatni, voltak olyanok is, akik a lelkes óravezetésem hatására váltak szakmabelieké. Remélem a megszerzett és folyamatosan megújuló szakmai tudással, tapasztalattal a jövőben is maximálisan a rendelkezésre állhatok a lakosság egyre növekvő igényeinek!

Az elmúlt időszakban szükségessé vált, hogy a prevenció mellett a rehabilitációs-terápiás területen is részt vállaljak. Sajnos egyre többen küzdenek különféle mozgásszervi, általában gerinc panaszokkal már fiatalabb kortól, ami főleg a mozgásszegény életmódból és a nem megfelelő terhelésből ered. Lássuk be, hogy a napi 8-10 órás számítógép mellett eltöltött idő nem kedvez egészségünknek Ugyanez mondható el a túlterheltségről, stressz tűrő képességünk határának feszegetéséről, hajszolt életmódról..., ami mind hozzájárulhat a különböző betegségek kialakulásához! A különféle terápiás mozgásprogramok, technikák az alternatív gyógymódok sokat segíthetnek a már kialakult problémák kezelésében! Nem érdemes halogatni,mielőbb kezdjük el!