Gyakran Ismétlődő Kérdések

• Hogyan tudok beiratkozni a tanfolyamokra?

Általában az órák előtt a helyszínen lehet beiratkozni, de célszerű előtte telefonon egyeztetni tel: 06/30 524-6815, vagy e-mailen infót kérni: [email protected]

• Mennyibe kerülnek a tanfolyamok, lehet–e egyszeri alkalmat fizetni?

Az aktuális árakról, e-mailben, vagy telefonon tudtok informálódni. Általában havi díjasok a tanfolyamok, vagy 5-ill.10 alkalmas kedvezményes bérletet is lehet vásárolni, amelyek átjárhatóságot biztosítanak a különböző programokhoz, az alkalmi belépőre is van lehetőség.

• Mennyi időn belül kell lejárni a bérleteket, ha lejár fel tudom –e még használni?

A havi tanfolyami díjas (4 alkalmas) bérleteket,1 hónapon belül kell lejárni, tovább nem lehet”görgetni”! Az 5 alkalmas bérleteket 1 hónapon belül lehet lejárni, A 10 alkalmas bérleteket a megváltástól számítva 50 napon belül kell felhasználni! Lejárta után már nem érvényes! A bérletek és a tanfolyami befizetések névre szólóak, átruházni nem lehet!

• Hol tudok átöltözni, van-e lehetőség a zuhanyzásra?

A József Attila Művelődési Központban az öltözőben lehet átöltözni és zuhanyozni is! Az Óbudai Kulturális Központban is van erre lehetőség, de általában a teremben öltöznek és otthon zuhanyoznak a résztvevők a praktikusság miatt, mert túl távol esik a teremtől az öltöző!

• Milyen öltözetben tornázzak, mit kell magammal hozni?

Kényelmes, komfortos, jól szellőző öltözetben célszerű tornázni- amiben jól érzed magad,A lassúbb mozgásformákhoz(Pilates,Callanetics,Yin-Yang,Terápiás Tréning)nem kell edző cipő,zokniban,vagy tornapapucsban tornázunk .A Cardio órákhoz: Fit Body Tréning,Latin Dance,Aerobic és a ”3 in 1 „tornához, váltócipőt kérnék hozni! Polifoam szivacsot, lehet hozni, de nem szükséges! Egyéb kérdésetekkel kérlek, forduljatok bizalommal hozzám! Jó sportolást és jó egészséget kívánok!