Résztvevőink írták

Már évek óta járok rendszeresen Györgyi pilates óráira. Nagyon szeretem az órákat, mert segítenek abban, hogy feltöltődjek az egész heti rohanás után. Ami számomra nagyon fontos; a pilates egyszerre mozgatja át nem csak a hátizmaimat, hanem az egész testet is, úgy, hogy közben a légző gyakorlatok segítenek relaxálni, ellazulni, így nem érzem egyáltalán megerőltetőnek az órákat.
Amikor időm engedi el szoktam járni Györgyi cardio vagy erősítő jellegű óráira is. Nagyon változatos szuper órák, a hangsúly nem csak az erősítő gyakorlatokon van; Györgyi kiválóan ötvözi azokat gerinc-és mélyizom gyakorlatokkal is, így az órák után mindig energikusabbnak, teherbíróbbnak érzem magam. Nagyon jónak tartom, hogy a különböző órák mindig változatos órarendben vannak elosztva a héten, így akár több órát is látogathatok a bérletemmel, ami segít abban, hogy formában legyek. Ezen kívül, számomra nagyon fontos az is az órákon, hogy Györgyi kedves, mindenkire odafigyelő személyiségével családias, nyitott légkört tud teremteni óráin, így soha nem feszengek tornázáskor és több csoporttagra vagy Györgyire is számíthatok/számíthattam mindig, ha bármi – akár személyes - gondom adódik. Köszönöm, hogy járhatok Hozzád és, hogy segítesz mindig feltöltődni, Györgyi :) !

Vincze Zs. (III. kerület), OKK-s torna foglalkozások Maár Györgyinél

Kedves Györgyi,
25 éve lakunk Óbudán, 25 éve életünk része az OKK.(lánykori nevén OMK:-)) Itt voltak Andris fiúnk Judó-edzései, ide járt Barbi lányunk művészi tornára, számtalan koncerten, színházi előadáson vettünk részt. Évek óta pedig én járok hozzád callaneticsre, azóta nem fáj a hátam és megerősödtem.
Mindenkinek lelkesen ajánlom, jöjjön valamelyik programra, járjon velem tornára, a  családias hangulat  ami a belépéskor  fogad minket feledtet minden gondot.
Györgyi, lehet ez túl szentimentális így, de minden sora igaz, sőt... és ha hallanád hogy miket szoktam az OMK-ról még mondani azt látnád hogy "tömörítve" írtam fent ezt a pár mondatot. Mondjuk Óbudáról úgy amblokk áradozni tudok órákig:-))
puszillak és kellemes hétvégét!  Simon Andi

Kondíciójavító, karbantartó tornára nagyon nagy szüksége van az ötven hatvan éveseknek is. Közel egyidősek vagyunk a csoportban és a Maár Györgyi ennek megfelelően válogatja össze a gyakorlatokat nagy hozzáértéssel. Ha egyszer-egyszer kihagyom nagyon hiányzik. Köszönöm a Györgyinek és köszönöm az Óbudai Kulturális Központnak, hogy helyet biztosít.
Szöllősi  Mihályné  Juli