DO-IN ( SHIATSU ) JAPÁN TORNA

KELETI MOZGÁSTERÁPIA
A speciális gyakorlatok végzésével, a légzéstechnikák alkalmazásával, akupresszúrás pontok masszírozásával, segítünk a test-lélek-szellem egyensúly harmonizálásában, szervezetünk energetikai szabályozásában,az öngyógyító folyamatok beindításában.

Japán technikát a Shiatsu gyógyászok fejlesztettét ki, alapja a kínai taoizmusból származik. Az energia áramoltatásával a különféle meridiánok megnyújtásával, az öt elem(Fém, Föld, Tűz, Víz, Fa) kapcsolatrendszerére épülő gyakorlatok rendszeres végzésével pszichikai szinten is kiegyensúlyozattá vállunk. Az imaginációs technikák alkalmazásával belső utazást teszünk, amellyel szervrendszereink energiafeltöltését, öngyógyítását serkentjük.
Az időnkénti vezetett meditációval a lehetséges lelki blokádok feloldásában is segíthetjük szervezetünk harmonikus működését.
A DO-IN óra célja elsősorban az öngyógyító folyamatok serkentése, a befelé fordulás,önmagunk „dédelgetése”, kényeztetése, kibillent energia állapotunk –(amely a betegségek kialakulásában döntő szerepet játszik)- visszaállítása, azon felül, hogy a jógaszerű gyakorlatok végzésével a testi aktivitás, átmozgatás is történik.
A csoportos gyakorlás jó alkalom arra,hogy egymás energiarendszerét is támogassuk, ezzel az energiaszintünket még inkább felerősítsük. Az esetenkénti meglepetésszerű,változatos gyakorlatokkal is gondoskodom arról,hogy az óra végeztével gondtalanul, vidáman, energiával telve, de kipihenten távozzunk és vájuk a következő DO-IN órát! Lásd: mozgásterápia

időpont: Minden hónap első szerda 19:00
Helyszín: Óbudai Kultúrális Központ