Jó tanácsok a mozgásprogram megkezdése előtt:

• Mindig számodra a legmegfelelőbb mozgásprogramot válaszd, fontos felmérni az aktuális egészségi –és edzettségi állapotodat, ezért az edzések megkezdése előtt kérd ki kezelőorvosod, ill. a tréningvezető véleményét! Nálunk a beiratkozásnál, konzultáció és az egészségügyi lap kitöltése szükséges! A továbbiakban is kérem jelezni az egészségügyi problémákat!

• Érdemes igénybe venni a kedvezményes „Életmód-és táplálkozási tanácsadást”, mely hozzásegít az ideális testsúlyod eléréséhez. Egészségügyi problémád esetén is szakszerű(gyógyító) táplálkozási program összeállítást kaphatsz, melynek alkalmazása során az állapotod is javulni fog, az edzésprogrammal együtt!

• Lázasan, betegen soha ne edz, ezzel nemcsak a saját állapotodat veszélyezteted, hanem a környezetedet is kiteszed a fertőzésnek! A szervezetnek ilyenkor pihenésre, nem pedig terhelésre van szüksége,nem éri meg az esetlegesen elveszítetett bérletalkalmad,hogy netán súlyosabb állapotba kerülj!

• Válaszd azt a programot, amely számodra örömöt is jelent,pl.: ha a dinamikusabb mozgásformákat kedveled, jó zenére végzett ,táncos, pörgösebb tornát –akkor a cardió órákat választ, ha a csendesebb,lassúbb órákra vágysz:,Pilates,Callanetics,Yin-Yang,Terápiás Tréning, ami kell neked! Ha mindkettő jól esne: „3 in 1”torna a nyerő! Fontos, hogy azt az 1 órát ne „kínszenvedéssel”, hanem örömmel tölts el, így könnyebben eléred a célod!! Érezd jól magad!!

Jó sportolást kívánok!