Ismerd meg a DO-IN Japán Shiatsu tornát!

Japán technikát a Shiatsu gyógyászok fejlesztettét ki, alapja a kínai taoizmusból származik. Az energia áramoltatásával a különféle meridiánok megnyújtásával, az öt elem(Fém, Föld, Tűz, Víz, Fa) kapcsolatrendszerére épülő gyakorlatok rendszeres végzésével pszichikai szinten is kiegyensúlyozottá vállunk. Az imaginációs technikák alkalmazásával belső utazást teszünk, amellyel szervrendszereink energiafeltöltését, öngyógyítását serkentjük.
Az időnkénti vezetett meditációval a lehetséges lelki blokádok feloldásában is segíthetjük szervezetünk harmonikus működését.
A DO-IN óra célja elsősorban az öngyógyító folyamatok serkentése, a befelé fordulás,önmagunk „dédelgetése”, kényeztetése, kibillent energia állapotunk –(amely a betegségek kialakulásában döntő szerepet játszik)- visszaállítása, azon felül, hogy a jógaszerű gyakorlatok végzésével a testi aktivitás, átmozgatás is történik.
A csoportos gyakorlás jó alkalom arra,hogy egymás energiarendszerét is támogassuk, ezzel az energiaszintünket még inkább felerősítsük. Az esetenkénti meglepetésszerű,változatos óravezetés is,hozzájárul ahhoz,hogy az óra végeztével gondtalanul, vidáman, energiával telve, de kipihenten távozzunk és várjuk a következő DO-IN órát!

Gyere és próbáld ki! Kattints ide!

 

Egy hozzászólás a(z) “Ismerd meg a DO-IN Japán Shiatsu tornát!” bejegyzéshez

  1. Van már valakinek tapasztalata a DO-IN tornával kapcsolatban?

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.